Gratis gameworkshop ‘De Zeven hoofdzondes van Oost en West’ op 17 oktober bij Rozet

Geplaatst op 15 oktober 2020 Door In Gaming, Lifestyle

Game-ontwikkelaar BlewScreen heeft een game ontwikkeld rondom de zeven hoofdzondes zoals vraatzucht of hebzucht. Naar aanleiding van de tentoonstelling in het hele Rozet gebouw gaan de deelnemers brainstormen over karakters uit Oost of West die ze tot leven willen brengen. Wat gebeurt er als mensen uit de hele wereld de christelijke hoofdzondes beschouwen? Zie je een verband tussen de hebzucht van de Plantagebezitters in het Westen en de vraatzucht van de Europeaan?

In deze workshops maken jullie eigen (game) karakters. Wie ga jij ontwerpen als het gaat om een ontmoeting tussen mensen uit Oost en West? Hoe doorlopen deze karakters de verschillende levels die staan voor de verschillende hoofdzondes?

Daarna breng je je eigen karakters in beweging: het karakter leert lopen, springen, acties uitvoeren en sterven. Als het karakter met zijn verschillende animaties in de game geplaatst is, kunnen meerdere spelers verdeeld over twee teams het tegelijkertijd tegen elkaar opnemen in de gamewereld. Weet wel dat je in de game het wedstrijdelement en samenwerken moet afwisselen. Spelen non-gamers deze game daarom vaak beter dan hardcore gamers? Dezee workshop is geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar.

Game workshop ‘De Zeven hoofdzondes van Oost en West’
Locatie: Rozet Centrum
Kosten: gratis!
Zaterdag 17 oktober 2020 14:00 – 16:00

> Klik hier om je in te schrijven voor de game-workshop

 

Tags : , , ,

Reacties