Makers opgelet! Mis of zoek jij een werkplaats of werkplek om je ideeën te realiseren? Check FabLab Arnhem!

Geplaatst op 3 januari 2024 Door In Artikelen, Hulp & Info, Lifestyle, Vrije tijd

Makers opgelet! Mis of zoek jij een werkplaats of werkplek om je ideeën te realiseren? Dan is FabLab Arnhem wellicht wat voor jou!

Op de maandagen en woensdagen is het Fablab Arnhem in de middag en avond van 16.00 tot 20.30 uur geopend voor bezoekers van de open inloop! Tijdens de open inloop staat het Fablab team van personeel en enthousiaste vrijwilligers klaar voor advies en eventueel hulp bij het realiseren van projecten. Ons motto luidt daarom ook: Hier kun je bijna alles maken wat je kan verzinnen. Daarbij verwachten wij van bezoekers dat zij zelf de handen uit de mouwen steken en met de machines aan de slag gaan, want daar leer je het meest van! 

Wat is FabLab Arnhem?

Maar wat is het FabLab? Het Fablab is een creatieve digitale werkplaats waar mensen worden uitgenodigd om zelf dingen te maken, of anders gezegd: een Fablab is een werkplaats die laagdrempelige toegang biedt tot een aantal computergestuurde prototyping machines, waarmee gebruikers hun ideeën kunnen omzetten naar tastbare producten met machines zoals 3d printers en lasersnijders, maar ook hebben wij een borduurmachine, snijplotter, sublimatie printer en 3d scanners. Hier is iedereen welkom om ons mooie machinepark te komen gebruiken, kennis op te doen en kennis te delen met anderen!

 

Neem voor alle informatie een kijkje op www.fablabarnhem.nl

> FabLab Arnhem op Facebook
> FabLab Arnhem op Instagram


Locatie FabLab Arnhem
Ruitenberglaan 26, Arnhem, Gelderland, 6826, Netherlands
Gebouw 26, Lokaal B0.16

Tags : , , , , , , , ,