Motel Spatie organiseert ‘Spatie Magazine Week’ vol met gratis workshops van 3 t/m 7 augustus

Geplaatst op 28 juli 2020 Door In Artikelen, Hulp & Info, Lezen en meer, Lifestyle, Vrije tijd

Motel Spatie is van 3 t/m 7 augustus een week lang een grote creatieve broedplaats waar jongeren vanaf 13 jaar een eigen Independent Lifestyle Magazine gaan maken. In de verschillende ‘hoeken’ van Spatie kun je allerlei gratis workshops en masterclasses volgen, waarbij iedere hoek voor een rubriek in het magazine staat. Op vrijdag 7 augustus wordt het magazine gedrukt en op dezelfde dag feestelijk gelanceerd, waarbij pers aanwezig is en er ook diverse spoken word optredens zullen plaatsvinden.

De workshops worden begeleid door Ikram el Messaoudi (fashion illustrator en designer) en Lev Avitan (creatieve writer en spoken word artiest). Zij zijn beiden opgegroeid in Presikhaaf. Lev en Ikram hebben allerlei gevestigde kunstenaars, artiesten en creatievelingen uitgenodigd die gedurende de week deelnemers begeleiden en masterclasses verzorgen binnen de disciplines fashion styling, illustratie, fotografie, videografie, rap, grafische vormgeving, creatief schrijven en spoken word.

Ook is er iedere dag een lunch voor alle deelnemers en op vrijdag worden er heerlijke pannenkoeken gebakken door Farahnaz Malekzadeh en de SPOON crew!

Spatie Magazine Week
3 t/m 7 augustus 2020
Dagelijks van 11:00 tot 15:00
Motel Spatie
Hisveltplein 21-35 Arnhem
Deelname: 13+
Kosten: gratis, vol = vol

Aanmelden is verplicht, dit kan door een mailtje te sturen naar info@motelspatie.nl

> Motel Spatie op Facebook
> Motel Spatie op Instagram
> Website Motel Spatie

Tags : , , , , , , ,

Reacties