Sneaker Stories Arnhem – wat is jouw sneaker story?Featured

Geplaatst op 7 mei 2021 Door In Lifestyle, Mode

Iedereen heeft er wel een paar in de kast staan en ze zijn niet meer uit het straatbeeld, videoclips en van de catwalk weg te denken. Sk8-Hi, Chuck Taylor, Cortez, Stan Smith, Air Jordan, Air Max en ga zo maar door! De sneaker hoort standaard bij onze outfit en we kunnen en willen vooral niet meer zonder.

Achter elke sneaker zit wel een verhaal. Je eerste paar, dat ene model dat je altijd al wilde hebben of een sneaker die zó lekker loopt dat je ‘m al jaren koopt. Of juist dat afgetrapte paar sneakers dat al tien festivals heeft overleefd en standaard onderdeel uitmaakt van je festivaluitrusting. Misschien heb je je eigen sneakers wel gepimpt en loop je rond op een uniek paar pattas! Al deze sneakers van Arnhemmers gaan we tentoonstellen en die van jou horen er ook bij!

Doe mee aan #sneakerstoriesarnhem!

Lijkt het tof om mee te doen en jouw sneakers te showen via een fototentoonstelling of juist in real life tijdens deze tentoonstelling? Check hieronder op welke manieren je mee kunt doen aan #sneakerstoriesarnhem!

Stuur je sneakerselfie in!

Heb jij een favoriete sneaker en wil je deze graag showen? Maak dan een sneakerselfie van jou met je sneakers en verstuur deze voor 20 mei op naar programma@rozet.nl. Zorg hierbij dat je de foto in hoge kwaliteit opstuurt en vul via deze link online je sneakerpaspoort in! Je kunt het sneakerpaspoort ook per mail ontvangen als je dat handiger vindt, stuur hiervoor een mailtje naar programma@rozet.nl. Van alle ingezonden sneakers maken we vervolgens een grote fototentoonstelling die vanaf 5 juni bij Rozet te zien is.

Show je sneakers in real life tijdens de expositie

Heb  je een erg bijzonder paar of een complete verzameling sneakers en wil je deze in real life laten zien tijdens de expositie? Stuur dan voor 20 mei een mailtje naar programma@rozet.nl en we nemen contact met je op!

Sneakerteam op straat in Arnhem!

Natuurlijk gaan we ook zelf de straat op om sneakerdragende Arnhemmers te fotograferen en kort te interviewen. Wie weet kom je het sneakerteam de komende tijd tegen op straat! Lijkt het je tof om jezelf met je sneaker te laten portretteren door ons sneakerteam? Dan is het ook mogelijk om hiervoor een korte afspraak in te plannen met ons sneakerteam. Deze foto’s schieten we op locatie in het centrum van Arnhem. Als je een voorkeur hebt voor een locatie dan horen we dat graag. Bij slecht weer kunnen er ook foto’s gemaakt worden bij jongerencentrum Willemeen. Interesse? Stuur dan een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl of app naar 06-23227152.

De tentoonstelling Sneaker Stories Arnhem is te zien vanaf 5 juni aanstaande in Rozet. 

Houd de websites www.rozet.nl en www.jonginarnhem.nl in de gaten voor meer informatie! 


#sneakerstories #sneakerstoriesarnhem
 

 

Tags : , , , ,

Reacties