Week van de Jonge Mantelzorger 2021 – cadeautjes voor jonge mantelzorgers vanuit MVT Arnhem

Geplaatst op 11 mei 2021 Door In Artikelen, Hulp & Info, In het gezin, Lifestyle

Van 1 tot 7 juni is het de Week van de Jonge Mantelzorger. In deze week gaan we de Arnhemse jonge mantelzorgers in het zonnetje zetten. Het thema van dit jaar is ‘Niet te missen!’

Je bent niet de enige!

Ongeveer een kwart van de jongeren groeit op met iemand in hun directe omgeving met een chronische ziekte, beperking, psychische kwetsbaarheid, verslaving en/of andere ondersteuningsbehoefte. Dat kan een ouder zijn, een broer of zus, maar ook een grootouder of goede buur. Zij helpen bijvoorbeeld mee in de fysieke zorg, hebben extra huishoudtaken en helpen met het regelen van de zorg. Maar daarnaast maken ze zich op jonge leeftijd soms meer zorgen dan leeftijdsgenoten, en missen ze de nodige zorg en aandacht voor zichzelf.

Speciaal voor jou!

Speciaal voor jonge mantelzorgers hebben we deze week een leuk, lekker of leerzaam cadeautje klaarstaan. Hieronder kun je lezen waar je allemaal uit kunt kiezen. Omdat we van ieder cadeautje maar een beperkt aantal beschikbaar hebben kun je jouw keuze doorgeven via het formulier op deze pagina

Je kunt alleen een cadeautje uitkiezen als je jonge mantelzorger, ofwel 24 jaar of jonger, bent.

Het aanbod lekkers, leuks en leerzaams waar je uit kunt kiezen

 • Een picknick-pakket voor 2 personen
 • Een film thuis met Picl
 • Theatervoorstelling voor en door jongeren in Willemeen (12+)
 • Theatervoorstelling WHAT IF online (12+)

Daarnaast verloten we ook nog iets speciaals, 10 fotoshoots met Arnhemse topfotograaf Rens Plascheck! Wil je hiervoor in aanmerking komen dan kun je dit op je keuzeformulier aangeven. 

Klik op de onderstaande afbeeldingen om alles te lezen over de cadeautjes.

 

Spelregels:

 • Jonge mantelzorgers, woonachtig in Arnhem mogen aan deze actie deelnemen. Woon je niet in Arnhem, kijk dan bij jouw lokale mantelzorg-organisatie voor de activiteiten in jouw gemeente.
 • Je mag maar 1 formulier invullen en 1 keuze voor een cadeautje maken.
 • We behandelen de formulieren op volgorde van binnenkomst, en voor alle cadeautjes geldt op=op.
 • Als je nog niet bij MVT Arnhem bekend bent nemen we altijd even contact op met jou of je ouders om je aanvraag door te nemen.
 • Lees bij de informatie over de cadeautjes goed alle informatie door. Voor de meeste cadeautjes geldt dat er een specifieke datum en tijd is waarop je van het cadeautje gebruik kunt maken. 
 • Op 21 mei sluit de inschrijving voor zowel het cadeautje als de fotoshoot.
 • In de week van 25 mei ontvang je van ons meer informatie over je cadeautje.

Niet vergeten!

Naast deze speciale week heeft MVT Arnhem, in samenwerking met de gemeente Arnhem ook een speciaal mantelzorgcompliment voor kinderen en jongeren die opgroeien met zorg. Lees alles over dit compliment en vraag hem aan op deze pagina.

 

Tags : , ,

Reacties