Streetstyle Arnhem deel 14: Skater Guy

Geplaatst op 24 januari 2020 Door In Artikelen, Lifestyle

Is Arnhem nog een beetje een modestad te noemen? Het barst hier van de modezaakjes, modestudenten en creatieve types. Maar is dit ook een beetje terug te zien in het straatbeeld? Waar haalt jong Arnhem inspiratie voor kleding vandaan en waar shoppen ze graag en waar juist niet? Ruben en Thierry gingen de straat op met een camera en notitieblokje!

skater guy streetstyle

Hoe zou je jouw kledingstijl omschrijven?
Een beetje een mix tussen skatewear en oldschool hiphop fashion. Ik gooi eigenlijk meerdere stijlen in de mix. Inspiratie put ik geregeld uit de kledingstijl van beroemdheden, bijvoorbeeld Billie Eilish en Post Malone.

Wat betekent mode en kleding voor jou?
Het is voor mij een vrij belangrijke manier om mijzelf te laten zien. Het is ook wel een beetje een verlengstuk van mijn persoonlijkheid. Ik gebruik kleding nooit om mijzelf anders te doen voorkomen, daar heb ik een hekel aan. Er verzorgd uitzien vind ik wel belangrijk. Sommige mensen zijn zichzelf, maar steken totaal geen moeite in hun uiterlijke verzorging. Dan denk ik soms: je bent lekker jezelf, maar wat zie je er toch afschuwelijk onverzorgd uit!

Waar koop jij je kleding vaak?
Ik shop wel graag bij Go Britain, daar vind ik vaak wel leuke kleding. Een vriend van mij werkt daar en weet mij meestal wel wat aan te smeren, haha. Voor schoenen ga ik graag naar Snipes en natuurlijk is online shoppen ook lekker makkelijk.  

> Klik hier voor meer Streetstyle Arnhem!

Tekst en foto’s: Ruben en Thierry

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties