Summerprikko 2023: allerlei zomeractiviteiten voor kids & jongeren in de wijk Presikhaaf!

Geplaatst op 20 juli 2023 Door In Artikelen, Hulp & Info, Lifestyle, Vrije tijd

Vanaf 17 juli is er tijdens Summerprikko van alles te doen voor kinderen en jongeren tussen 4 t/m 20 jaar. Van dansen tot kick-boxen en van knutselen tot fotografie. Gratis óf tegen een kleine bijdrage! Zes volle weken zomervakantie met sportieve, creatieve en andere toffe activiteiten voor kinderen uit de wijk. Dat is Summerprikko, dit jaar voor het vierde jaar op rij in Presikhaaf!

Lokale aanbieders haken aan om de jeugd tijdens de zomervakantie geen moment stil te laten zitten. Capoeira of freerunnen, steppen of pizza bakken, voetbalclinic van wereldkampioen straatvoetbal Wasi Malik, een graffiti workshop of een tour met de boer, moestuinkoken of het park in om kriebelbeestjes te zoeken: van de Regenboog tot Oosthof, de Overkant en overal daar tussenin is wat te doen.  

De website www.summerprikko.nl staat ondertussen gevuld met programma en vult zich telkens nog aan met nieuwe activiteiten. Je vindt daar een overzicht waarvoor je je allemaal kunt aanmelden! Op Instagram en Facebook kondigt Summerprikko ook telkens iets aan! Bijna alle activiteiten van 17 juli tot en met 28 augustus zullen gratis zijn, soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd.  


Volg
@summerprikko op Insta om op de hoogte te blijven!

Tags : , , ,