Vakantiezwemkaartje: een hele week recreatief zwemmen in Arnhem voor slechts € 9,75

Geplaatst op 11 juli 2019 Door In Artikelen, Hulp & Info, Lifestyle, Vrije tijd

Tijdens de vakanties biedt de zwembad De Grote Koppel een vakantiezwemkaartje: een hele week recreatief zwemmen voor slechts € 9,75.

Dit kaartje is na aankoop maximaal zeven dagen geldig uiterlijk tot en met de laatste vakantiedag. Tijdens de vakanties hebben de zwembaden aangepaste openingstijden. In de uren van recreatief zwemmen ligt er allerlei spelmateriaal in het water. Je kunt dan meedoen aan diverse activiteiten op dinsdag en woensdag van 14.00 – 16.00 uur. Het vakantiezwemkaartje kun je gebruiken tijdens de uren van recreatief zwemmen overdag. Dit kaartje is niet geldig tijdens discozwemmen.

  • Voorjaarsvakantie is van 2 tot en met 10 maart 2019.

Tarieven
Het voordelige vakantiezwemkaartje kost € 9,75 en is ook online te koop. Gemakkelijk, want je hoeft geen geld mee te nemen naar het zwembad.

Openingstijden
Let op! Tijdens de zomervakantie van 6 juli tot en met 18 augustus gelden er aangepaste openingstijden en tarieven in zwembad De Grote Koppel. Het zwembad Valkenhuizen is dan dicht. Van 19 augustus tot en met 23 augustus zijn zwembaden Valkenhuizen én De Grote Koppel wegens jaarlijkse scholing gesloten. Vanaf 24 augustus zijn beide baden weer geopend volgens het normale seizoensrooster.

• Bekijk het overzicht van openingstijden zomervakantie van zwembad De Grote Koppel.

• In de agenda zie je wat je de komende dagen kunt doen in onze zwembaden.

• Wil je reguliere openingstijden en tarieven bij de hand hebben, draai het overzicht van De Grote Koppel of Valkenhuizen uit.

Tags : , , ,

Reacties