Zesde editie van Zombiewalk Arnhem

Geplaatst op 25 oktober 2016 Door In Artikelen, Lifestyle

Op zaterdag 29 oktober vindt de zesde editie van Zombiewalk Arnhem plaats. De binnenstad van Arnhem staat dan in het teken van Halloween!

zombiewalk-arnhem-2016

De Zombiewalk begint om 17.00 uur en deelname is geheel gratis! Tijdens deze sponsorloop staat het Dierenasiel Arnhem (voorheen de Dierenborgh Velp) centraal. Door het doneren van dierenvoer steun jij een goed doel en kunnen er weer meer zwerfdieren opgevangen en geplaatst worden bij een nieuw baasje!

Bij de ingang van Willemeen zal een grote doos staan waar jij je donatie kunt achter laten. GEEN GELD, maar wel een blikje, doosje of zakje voer voor hond kat, goudvis, kanarie of muilezel. Wij geven dit voer namens jou aan het dierenasiel. Het dierenasiel zorgt er op haar beurt weer voor dat jouw gift bij het juiste dier terecht komt.

Jongerencentrum Willemeen is open vanaf 14:00 uur, zodat je je kunt omkleden en kunt (laten) schminken om zo helemaal in de huid te kruipen van een zombie. Als je zelf een grimeertalent bent en zin hebt om mensen om te toveren tot zombie kun je je opgeven via jasper@willemeen.nl. De organisatie van Zombiewalk Arnhem zorgt er dan voor dat jij ook een hoekje krijgt.

zombiewalk-arnhem-2016-2

De Zombiewalk zal dit jaar niet op een donderdag zijn maar op een zaterdag. Zo kunnen zombies meteen door waggelen naar een van de vele Halloweenfeestjes in Arnhem.

Een van de absolute aanraders is het Dutch Horror House op de Stadsblokken. Weet je de Stadsblokken niet te vinden? Dan kun je gewoon een van de gruwelijk verminkte horrorclowns volgen die ook meelopen met de Zombiewalk.

>> Facebook Event
>> Zombiewalk Arnhem op Facebook
>> Website

Beeld: Marjolein Regterschot Photography

Tags : , , ,