Kom toneelspelen bij toneelgroep OverMalbruggen tijdens de GRATIS proefles op 4 april!

Geplaatst op 26 maart 2019 Door In Hulp & Info, Jij & de wereld, Talent uit Arnhem, Talenten, Vrije tijd

Ruim een jaar geleden ben ik, Freija Poll, in Malburgen komen wonen en ik was verbaasd over wat voor prachtige mensen met verschillende culturele achtergronden hier rondlopen. Wat ik ook zag was dat veel verschillende groepen zich terugtrokken in hun eigen culturele groepen en dat verbindingen en ontmoetingen vrij zeldzaam zijn in deze buurt.

Deze groepen wil ik met elkaar in contact brengen en daarom zet ik samen met twee goede vrienden, Inez de Groot, (studente dramatherapie) en Arash Jabbarie (acteur), een toneelgroep op. Dat is Toneelgroep OverMalbruggen, een toneelgroep over Malburgen en een toneelgroep die de verschillen tussen mensen in deze buurt wil overbruggen.

Van links naar rechts: Freija, Inez en Arash

Spelers gezocht!
Wil je jouw verhaal delen met anderen, mensen ontmoeten en samen veel plezier maken op het toneel door te spelen zingen of dansen?  Kom dan op 4 april om 19:00 uur naar de gratis proefles in wijkcentrum de Hobbit en kijk of het iets voor jou is. Aanmelden kan via de website: www.overmalbruggen.nl. Wil je eerst wat meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Stuur dan vooral een mailtje naar: info@overmalbruggen.nl.

Wij, Freija, Inez en Arash, hopen je snel te ontmoeten!

>> Theatergroep OverMalbruggen op Facebook

Tags : , , , , , ,

Reacties