Dierentuindesigner bouwt Burgers’ Zoo Arnhem na in Planet Zoo

Geplaatst op 23 januari 2020 Door In Gaming, Lifestyle

Herinner jij je de verslavende game Zoo Tycoon nog? Die heeft een opvolger gekregen, genaamd Planet Zoo. Dierentuinontwerper Stef van Campen en filmmaker Ruben Huis in ’t Veld besloten een bijzondere ‘let’s play’ te maken. In hun eerste YouTube video maken ze namelijk het complete ringstaartmakiverblijf tot in detail na, zoals het in 2019 in Burgers’ Zoo Arnhem is gebouwd.

In de video legt Stef uit uit welke afwegingen een dierentuinontwerper soms moet maken. Natuurlijk is een game nooit helemaal hetzelfde als de realiteit, maar Stef is enthousiast over de uitgebreide mogelijkheden in Planet Zoo.

Planet Zoo is een nieuwe game van de ontwikkelaars van Zoo Tycoon en Planet Coaster. Planet Zoo ligt sinds november 2019 in de digitale schappen van Steam. Het doel van het spel is om je eigen dierenpark te bouwen en je dieren en bezoekers tevreden te houden. Dat lijkt dus op het klassieke Zoo Tycoon, maar het is wel een stukje realistischer en complexer geworden. Grafisch gezien lijkt Planet Zoo veel op Planet Coaster.

Speel je deze game ook? Dan kun je Burgers’ Zoo op Steam vinden en de blueprints downloaden van het binnenverblijf van de ringstaartmaki’s, de veranda voor bij het binnenverblijf en de uitkijkpost.

Houd het YouTube kanaal van Burgers’ Zoo Arnhem in de gaten, wellicht volgen er meer interessante afleveringen!

Bron: Burgers’ Zoo

Tags : , , , , , , , , , ,

Reacties