Verslagleggers gezocht voor gesprekken over de laatste levensfase!

Geplaatst op 23 januari 2020 Door In Artikelen, Lifestyle

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport doet onderzoek naar ‘de laatste levensfase’. Om inzicht te krijgen in de verschillende opvattingen over het leven en het einde van het leven, zullen er door heel Nederland gesprekken over dit onderwerp plaatsvinden. Op zaterdag 15 februari mag Arnhem aftrappen en het hart uitstorten tijdens speciale huiskamergesprekken. Om de gesprekken goed vast te leggen, zijn er mensen nodig die deze gesprekken tegen vergoeding willen en kunnen vastleggen!

Dialoog Laatste Levensfase

De huiskamergesprekken
De gesprekken vinden plaats in groepen van acht personen. Tijdens de dialoog mogen alle ideeën en vragen rondom leven en dood aan bod komen en gedeeld worden. Om het geheel in goede banen te leiden zal er een gespreksleider aanwezig zijn. Na afloop is er de mogelijkheid om samen met de deelnemers van de andere ‘huiskamers’ koffie te drinken en na te praten. De gesprekken in Arnhem zullen plaatsvinden in de wijk Klarendal op zaterdag 15 februari van 12:30 tot 15:00 uur.

Gezocht: mensen gezocht die tegen vergoeding verslag maken van de huiskamergesprekken
Voor de verslaglegging is het belangrijk dat er iemand bij de huiskamergesprekken aanwezig is die het gesprek goed in tekst kan vastleggen. Hiervoor zoekt de organisatie nog mensen. Naar schatting kost dit ongeveer vier uur werk (inclusief reistijd) en je kan er een vergoeding van €50,- voor krijgen! Om goed voorbereid aan de slag te kunnen, moet je een halfuur van tevoren aanwezig zijn. Dan krijg je een korte uitleg over wat je moet doen. Je werkt volgens een vast format. Het gesprek zelf duurt twee uur en voor de nabewerking van het verslag wordt anderhalf uur gerekend.

Aanmelden als verslaglegger
Lijkt je het leuk om als verslaglegger aan de gang te gaan voor dit onderzoek naar de laatste levensfase? Stuur dan een mailtje naar dialoog@en-maes.nl. De organisatie neemt hierna contact met je op.

> www.dialooglaatstelevensfase.nl

> Aanmelden voor deelname aan een huiskamergesprek

 

Tags : , , , ,

Reacties