MaxStudios start dansseizoen met workshop door Timor Steffens!

Geplaatst op 18 september 2018 Door In Lifestyle, Sport

Het dansseizoen is weer begonnen. En hoe! Op zaterdag 29 september komt niemand minder dan Timon Steffens naar MaxStudios om een te gekke Hiphop dance workshop te geven! Voor deze workshop wijkt MaxStudios even af van haar eigen locatie in het Matserhuis in Elderveld, om van de extra grote ruimte van de sporthal aan Breezandpad 13 gebruik te kunnen maken. 

Het is niet de eerste keer dat Timor naar MaxStudios komt. In 2015 hebben dansers uit Arnhem e.o. bij MaxStudios ook al een workshop van deze populaire choreograaf kunnen volgen. Want populair is hij. Timor werd bekend door zijn deelname aan het programma So You Think You Can Dance, was achtergronddanser van Michael Jackson’s This is it, lid van het dansgezelschap van zanger Chris Brown en heeft samengewerkt met onder andere Madonna, Beyoncé, Whitney Houston en Usher. Momenteel is hij te zien in het dansprogramma Dance Dance Dance! 

In de workshop, die bedoeld is voor half gevorderde dansers, zal hij de deelnemers een van zijn choreografieën aanleren. Enthousiast geworden? Tickets (€30) zijn verkrijgbaar via de website: www.maxstudios.nl

Tags : ,

Reacties