Nomineer een Arnhems kunst- of cultuurproject voor de Jeugd Cultuur Award 2021!

Geplaatst op 7 september 2021 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle

Op zondagmiddag 28 november 2021 worden voor de vierde keer de Jeugd Cultuur Awards uitgereikt. Verschillende projecten zullen strijden om een (geld)prijs voor het beste initiatief rondom actieve cultuurparticipatie en -productie met jeugd van 4 tot 18 jaar.

Vijf van deze initiatieven zullen uiteindelijk ook in de race komen voor de publieksprijs. Alle genomineerden zullen hoe dan ook even heerlijk in de spotlights staan! Je kan je project tot 15 september 2021 aanmelden. Ook anderen kunnen projecten aandragen waarvan ze vinden dat het initiatief verdient te shinen! 

> Meld hier een project aan!

Winnen

Het winnen van de Jeugd Cultuur Award geeft een stimulans aan je netwerk in Arnhem en is een waardering voor alle inspanningen. Naast de publieksprijs is er zoals gewoonlijk ook een juryprijs te winnen! De eerste prijs ontvangt een bedrag van €1000,-. De tweede winnaar én de publieksprijs ontvangen ieder €500,-.  Het bedrag kan worden besteed aan het verduurzamen van het initiatief.

Voorwaarden

Uit de vijf genomineerde initiatieven kiest een onafhankelijke jury de drie beste projecten uit. Hierbij letten zij op vier belangrijke pijlers:

  • Wijkgericht: het project is gericht op Arnhemse jeugd en past goed bij de wijk waar zij in wonen
  • Artistiekhet initiatief stimuleert creativiteit, talenten en/of culturele interesses van de jeugd
  • Participatief: het project heeft een duurzaam karakter en betrekt wijkgenoten
  • Vernieuwendhet initiatief vergroot de wereld van de jeugd

We reiken de prijzen uit tijdens een feestelijke Award Show op 28 november op Plein 3 van Rozet, in het centrum van Arnhem.

Voor vragen kun je contact opnemen met: sandra.arnhem@jeugdfondssportencultuur.nl  

Tags : ,

Reacties