De kamer van – Carlijn (19)

Geplaatst op 1 oktober 2020 Door In Artikelen, Hulp & Info, Lifestyle, Werk, geld & wonen

Slaapkamers en studentenkamers zijn vaak interessant, persoonlijk en bevatten een eigen verhaal. Jongin Arnhem is hier erg benieuwd naar! Voor de artikelenreeks ‘De kamer van’ gaan we langs bij Arnhemse jongeren en nemen we een kijkje in hun kamer, studio, (anti)kraakpand of appartement. Deze keer nemen we een kijkje in de kamer van Carlijn, die tegenover Velperpoort woont.

Vorig jaar zocht ik in november naar een kamer vlak bij Velperpoort. Ik wilde graag hier wonen omdat in het Spijkerkwartier werk en het daarnaast een supermooie buurt vind. Al snel kwam ik via Facebook deze kamer tegen en meldde ik mij meteen aan voor de kijkavond. Tijdens deze kijkavond waren er ook een paar andere meiden aangezien er twee kamers vrij waren. Na de kijkavond meldde ik mij aan voor de kleinere kamer. Toen kreeg ik het goede nieuws: ik kreeg de kamer, die wat mij betreft op een toplocatie ligt en zelfs een balkon heeft. Na twee weken mocht ik de kamer betrekken. Samen met mijn vader heb ik al mijn spullen die destijds zowel bij mijn vader als moeder stonden verhuisd. Het is superfijn om al mijn spullen nu op één plek te hebben, want dat was de afgelopen 10 jaar niet geval.

Mijn bed en de oude bank zijn bijvoorbeeld afkomstig van mijn moeder en het bureau, de tv en de kast zijn afkomstig van mijn vaders huis. Ik ben een erg vrolijk en druk persoon en dit zie je ook terug aan mijn kamer. Er hangt bijvoorbeeld een slinger, die symboliseert dat iedere dag een feestje is en je dus zoveel mogelijk moet proberen te genieten van je leven. 

Ook ben ik superblij met mijn balkon. Hierdoor voel je je nooit echt opgesloten in je kamer. Op het balkon staat een bankje dat er eerst erg saai uitzag. Samen met een vriendin heb ik het bankje voorzien van wat vrolijke kleurtjes. Mijn badkamer en keuken deel ik met twee andere meiden. Dat is erg gezellig en ik kan het prima met hun vinden. Ik ben echt blij met mijn eigen plekje, want dit is namelijk ook mijn eerste kamer. Tot nu toe bevalt het heel goed!

 

Heb jij ook een mooie/leuke/interessante/speciale/ bijzondere/oersaaie kamer die je wilt laten zien? Jongin Arnhem komt dan graag bij je op bezoek! Stuur een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl voor meer informatie.

Ga jij op jezelf wonen? In het artikel Uit huis, op kamers vind je allerlei handige informatie. Benieuwd of je niet te veel huur betaalt voor je woonruimte? Doe dan eens een huurcheck!

Tags : , , , , , , ,

Reacties